torsdag 17 februari 2011

Tio månader

Jaha, då har man hunnit bli tio månader alltså. Mamma och pappa tycker att jag växer så det knakar och det kan nog ligga något i det, för kläderna blir små på nolltid. Jag far omkring och utforskar så mycket jag bara kan, jag har till och med lyckats krypa hål på kläder, inte illa! Jag har börjat försöka mig på att klättra upp på saker också och sitta på dem.

Genom att ta sig upp på grejer öppnar sig helt nya möjligheter att busa, det är jättekul!

För att inte tala om hur rolig dammsugaren är, det är en riktigt festlig grej. Mamma och pappa hoppas tydligen att jag ska tycka den är lika rolig i framtiden, vi får väl se hur det blir med det...

Fast absolut roligast just nu är ändå min gåvagn. Så fort jag får tillfälle grabbar jag tag i den och går en sväng. Jag får lite hjälp med att vända den när jag når en vägg, men annars klarar jag mig alldeles utmärkt på egen hand.

onsdag 9 februari 2011

Mängder av tänder

Tänder ska man ju få ett gäng av och jag gör allt jag kan för att utöka mitt antal hela tiden. Jag har nu lyckats ta mig upp i sju stycken tänder och här visar jag upp dem alla. Det är fyra där uppe och tre där nere. Man får akta sig för att sticka in fingrarna i min mun!

måndag 7 februari 2011

Nya äventyr

Det har varit fullt upp här på sista tiden, så jag har inte hunnit med att uppdatera på ett tag. Nu har vi flyttat till vårt nya hus och jag har fått ett nytt fint rum som ser ut så här:

Nu väntar jag bara på att mamma och pappa ska få upp lite rullgardiner i fönstren... Jag hade lite svårt att sova första dagarna här, men nu har jag kommit tillrätta och jag sover lika gott som jag alltid har gjort. Vi har tagit en hel del promenader i omgivningarna och det är alltid lika kul att sitta i vagnen och titta på allt som händer.

Krypandet har jag ju full koll på numera, så jag jobbar på nästa steg: att kunna stå själv. Jag börjar tycka att jag är rätt snitsig på det här och om jag lutar mig mot något kan jag låtsas att jag står utan att hålla i mig. Det är väldigt fiffigt för då har man båda händerna fria.

Fast framför allt är det ju väldigt kul!

Allting ska utforskas här hemma och det är oändligt kul att pyssla med allt som inte är leksaker. Om jag hittar mina kläder har jag att göra ett bra tag.

Jag hjälper gärna till här hemma, jag har till exempel hjälpt pappa att borsta tänderna. Någon måste ju se till att han gör det ordentligt.
För att inte missa någonting har jag upptäckt att man kan titta under möbler för att hitta leksaker som har gömt sig därunder. Eller för att se vad som händer på andra sidan. Inget undgår mig!