söndag 10 juli 2011

Semester på Gotland

Häromveckan var mamma, pappa och jag på Gotland tillsammans med moster Ylva med familj. Vi hade jättekul hela veckan och jag tror det var fler än jag som gärna hade stannat lite längre. Vi åkte såklart båten dit och det var spännande att titta ut genom fönstret när vi åkte.

Väl på plats blev det en del strandhäng. Den där sanden är rätt spännande, lite svår att få grepp om bara...
Men man kan ju gräva i den också.

Fast vad är väl strandhäng utan bad? Självklart blev det en del av den varan också.
Mellan allt badande blev det ett hel del lek också, det fanns ju så många som ville roa mig. Jag kunde till exempel leka en hel del med kusin Adam.

Vi åkte till Fårö en dag, där hade de bland annat så här fina raukar. Fast jag var mest intresserad av alla fina stenar som fanns att titta på.




Det blev flera stycken restaurangbesök under veckan. På ett ställe fick jag låna leksaker att pyssla med. De höll mig faktiskt sysselsatt en ganska lång stund.



På ett annat ställe fick jag min medhavda mat upplagd på ett så här fint fat, sedan var det bara att hugga in.



Ungefär så mysigt hade vi det under vår vecka på Gotland. Vi längtar redan tillbaka!

Midsommar

På midsommar i år var vi ute på landet tillsammans med mormor, morfar, Ylva, Anders, Emelie och Adam. Det är alltid lika roligt att ha så många att busa med, bland annat hoppade vi på studsmattan, det tycker jag är jättekul!


För att inte tala om hur roligt det är att gunga.


Jag fick dessutom prova att äta glass för första gången, det tyckte jag var mumsigt. Helst ska jag numera äta själv, då kan man ju äta precis så fort man själv vill och behöver inte vänta på långsamma föräldrar som ska mata.


Och här är jag med mina fina storkusiner Adam och Emelie.

torsdag 7 juli 2011

Finbesök



För ett tag sedan var farmor här och hälsade på. Det var länge sedan vi sågs, men nu var det äntligen dags igen. Vi hade så roligt hela helgen! Tyvärr var mamma och pappa lite dåliga på att ta kort, fast här kommer ett par bilder i alla fall.


Här är jag, pappa och farmor vid Gripsholms slott.


Vi var ner till badplatsen och kände på vattnet, men det var ganska kallt.


Full fart hemåt!