söndag 15 maj 2011

Roliga saker

Det finns mycket här i livet som är roligt. En favorit är ju att läsa böcker, det gör jag så fort jag bara får tillfälle. Ibland läser mamma och pappa för mig, ibland läser jag själv, det är lika spännande både och.


Bada är också väldigt roligt. Numera vill jag knappt ens vänta tills baljan är full och jag fått av mig kläderna innan jag ska kliva i baljan.

Men man får inte glömma att känna på vattnet innan man kliver i, det är viktigt.

Jag är helst inte på samma ställe mer än några sekunder och jag klarar av att ta mig upp lite här och var, t.ex. i mammas och pappas säng. Nyligen kom det hem en stor kartong och den klättrade jag upp på som en liten blixt.


Jag gillar alla sorters djur och jag har fått vara med i stallet ibland när mamma rider och det är jättespännande att titta på de stora hästarna. Fast närkontakt med djur är så klart ännu roligare, som här när jag fick chansen att klappa en katt i påskas. Tydligen tyckte inte katten att det var riktigt lika roligt, för han blev lite sur...


Senast idag blev jag så glad som på den här bilden, för då lyckades jag äntligen att ställa den ena klossen uppepå den andra så att den stod kvar. Nu fattas bara ungefär sju klossar så är tornet klart.