tisdag 28 september 2010

Lite uppdatering

Jag har inte hunnit blogga så mycket på ett tag, så här kommer lite uppdatering. Vi har ju börjat gå på babysim och det tycker jag är skoj. Nu har jag fått dyka ett par gånger. Jag uppskattade det inte så mycket första gången, men nu börjar jag tycka att det är rätt ok. Jag har ingen bild på mig i mina fina badbyxor, fast en så här glad badtjej brukar jag vara.


Jag har ju fått börja äta lite mat och än så länge har jag inte fått något jag inte gillar. På den här bilden äter jag ärtpuré. Mamma och pappa sa någonting om Hulken, jag vet inte vad de menar...


Som jag sagt innan så börjar jag bli riktigt duktig på att sitta. Här sitter jag i mammas och pappas säng och leker. Jag hade redan suttit där ett tag när mamma kom sig för att hämta kameran, så jag får skylla den lilla fadäsen i slutet på det...


Det allra senaste är att jag börjat få tänder! I söndags kände mamma och pappa av den första lilla piggen och redan nu, två dagar senare, kan man ana två stycken små gaddar som sticker fram. Jag blev lite arg på mamma när hon skulle fota, men hon lyckades i alla fall fånga dem på bild till slut.

onsdag 15 september 2010

5 månader

Här kommer några rader från tjejen som hunnit bli fem månader. I går var vi på bvc för vägning och mätning och jag har nu kommit upp i 67 cm och 7150 g. Jag fick även två sprutor, det gillade jag inte alls.

Jag börjar bli riktigt duktig på att sitta upp och kan sitta korta stunder alldeles själv. Jag är rätt nöjd med mig själv :-)

onsdag 1 september 2010

Nya upplevelser

Den senaste veckan har jag fått vara med om en del nya saker. I söndags var vi på babysim för första gången. Det tyckte både mamma, pappa och jag var roligt, man fick plaska massor och sjunga sånger. Mot slutet blev jag trött, men jag höll ut hela vägen ändå.

Dessutom har jag fått prova på mat och det har varit jättespännande. Jag gapar glatt åt skeden för att få in maten i munnen och fast en del kommer ut igen och hamnar på hakan lyckas nog lite slinka ner i magen också. Det gäller att hålla noggrann koll på vad de där vuxna håller på med, så att de inte försöker äta upp min mat själva.


Helst ska man hålla i skeden själv, det är roligast. Tills jag kör ner skeden för långt i halsen förstås...